Over Tuin en Terras IJsselstein-Utrecht

Openingstijden

Wo-Vr: 08.30-17.00
Zaterdag: 08.30-12.30

IJsselstein-Utrecht

Lage Dijk-Noord 15
3401 VA IJsselstein
0303070326

Tuin & Terras IJsselstein-Utrecht

Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht is een persoonsgericht bedrijf met aandacht voor uw ideeën en wensen. Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u advies in ideeën en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Of het nu de aanschaf van een terras, bestrating, tuinhuis, tuinschutting, veranda, verlichting of vijver betreft, er komt heel wat kennis om de hoek kijken. Deze kennis willen wij graag met u delen. Bij voorkeur op afspraak dan weten we zeker dat we even de tijd voor u hebben.

Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht is een ijzersterke formule die door gezamenlijke inkoop en met een ongekend ruim assortiment marktleider is op het gebied van sfeer maken en het aanbieden van een kwalitatief goed product.

Een tuinsfeer is ook onderhevig aan trends, dat kan zijn in kleur, vorm en materiaal. Bij ons kunt u die nieuwste ideeën opdoen en met ons persoonlijk en deskundig advies maken wij een sfeer die bij u past. 

Door jaren lange ervaring en het samenwerken met tuin professionals hebben we een vaste klantenbestand van hoveniers, stratenmakers, tuin architecten en andere specialisten opgebouwd om u tuin tot in de puntjes te kunnen realiseren.

Met een goed plan bereiken we het beste resultaat is onze ervaring We nodigen u dan ook uit inspiratie op te komen doen onder het genot van een kopje koffie of thee om samen een plan van aanpak op te zetten.